Drechterland 27 - Mooi Betaalbaar Vastgoed

Mooi Betaalbaar Vastgoed
Mooi Betaalbaar Vastgoed
Ga naar de inhoud

Drechterland 27

Drechterland 27 - Bieden vanaf € 325.000,--
Drechterland 27, 8245 EM LELYSTAD VERKOCHT
 
Veel groter dan u denkt…… Wij snappen best dat u zich zult vergissen als u de foto’s ziet en u daadwerkelijk binnen bent. Met ca. 150m² is het groot. Zeker een aanrader om eens van binnen te komen bekijken.
Begane grond:           
 
Entree, hal met meterkast, modern betegeld zwevend toilet met fonteintje. Opgang naar de verdieping en toegang tot de doorzonwoonkamer met moderne open haard. Aan de voorzijde is de open keuken met diverse inbouwapparatuur. De tuingerichte woonkamer geeft ook toegang tot de keurig aangelegde tuin. Vanuit de woonkamer is een slaapkamer bereikbaar met toegang tot de tuin. De begane grond is voorzien van een lichte plavuizen vloer. Ruime berging met kanteldeur. De slaapkamer en berging is oorspronkelijk een garage geweest. De woning is buitenmaats maar liefst 7 x 12 meter (zonder voormalige garage).
1e verdieping:           
 
Overloop. Aparte wasruimte en apart, zwevend toilet en aparte bergkast. 3 slaapkamers, waarvan één met vaste kast en frans balkon. Moderne badkamer met dubbele wastafel, ligbad en aparte inloopdouche. De verdieping is voorzien van een keurige laminaatvloer.
Diversen:
 
De woning is gelegen in de kindvriendelijke woonwijk van Lelystad ‘Landstrekenwijk’. Vanuit de woning heeft u vrij uitzicht over een plantsoen met speelgelegenheid. Parkeren op eigen terrein mogelijk. De tuin is keurig aangelegd met terras, zonneterras en kunstgras. De woning staat op maar liefst 389m² eigen grond. De woning moet u zeker eens van binnen bekijken want er is veel meer ruimte dan u van buiten zal vermoeden.

VERKOCHT

Al onze aanbiedingen geschieden geheel vrijblijvend en dienen derhalve te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om onderhandeling te treden.


OPEN HUIS

Wij halen graag een drempel voor u weg.....

Op dit moment is er geen open huis gepland.

U kunt altijd een afspraak maken voor een bezichtiging. U bent van harte welkom.

   Mooi Betaalbaar Vastgoed
Tel: 06 - 53924405 (ook Whatsapp)
info@mooibetaalbaarvastgoed.nl
Meer dan 20 jaar ervaring in onroerend goed
Terug naar de inhoud